Новогодишно приветствие от Председателя на СИБ г-н Георги Колев

Новогодишно приветствие от Председателя на СИБ г-н Георги Колев

Здравейте уважаеми колеги - координатори, председатели на Регионални организации, Общински организации и Дружества по места, на всички активисти и членове на СИБ!

Честита Нова 2024 Година!

 

Надявам се да сте изкарали едни весели Коледни и Новогодишни празници!

 

Пожелавам Ви през Новата година най-вече много здраве, много радостни мигове, на първо място в личния живот, но също така и в професионалната и обществена дейност по места, за доброто на хората с увреждания.

А тези последните - радостните мигове в професията, както знаете се постигат с много работа, с отговорно и професионално отношение към задачите ни, към целите и каузите, за които работим. 

Благодаря Ви за всяка добрина, която сте направили през изминалата година, за всеки човек, който сте докоснали със сърцето си, за всяка блага дума, която сте казали на хората с увреждания около вас.

Това е нашата мисия: доброто, което вършим чрез предоставяните услуги, помощи и дейности, да подобряваме средата за социализиране/приобщаване на хората с увреждания.

Прехвърляйки през последните дни на 2023 г. работата в Съюза като цяло, в ЦУ, по регионите и по места, намирам една сравнително успешна и ползотворна година за нас като служители, като екип, както и за нашите членове, за което много ви благодаря.

Вярно е, че имаше и някои „сътресения“ в част от регионите, относно организацията на работа, както и проблеми с изпълнението на бюджета. Но всичко се преодолява с повече воля и добре свършена работа.

Виждам как СИБ придобива отново авторитет сред институциите, сред нац. представителните организации и членовете ни по места.

Възвръща се доверието към Съюза като партньор на държавата и общините. Все повече ни търсят за работни срещи в министерства, комисии в НС, областни и общински администрации и др. институции. Канят ни на различни мероприятия, обучения, инициативи, както на общинско, национално, така и на международно равнище.

За всичко това допринесохме заедно като екип, всеки един от нас – от председателите на общински организации и дружества, до председателя на СИБ, всеки един с решаващите си функции и отговорности.

Благодаря Ви на всички от сърце!

Ето защо, се надявам, по-скоро вярвам в професионалните ни успехи, че и през Новата година ще бъдем още по-радостни, удовлетворени от изпълнените задачи, дейности, инициативи и каузи.

Защото знаем, че те са за доброто на хората с увреждания, за тяхното приобщаване и социализация.

 

Бъдете здрави и благословени през Новата 2024 година!

 

 С уважение,

 

Георги Колев

Председател на СИБ

 

 

Полезна информация